Dit zijn 4 super supplementen die jou helpen naar resultaat!

Dit zijn 4 super supplementen die jou helpen naar resultaat!

Er zijn namelijk maar weinig supplementen die jou echt geven wat ze je vertellen. Er zijn namelijk ontelbaar veel producten te koop, vele merken en vele prijs klasses. Dit in een markt die Huge is en de keuze te groot is om snel een goede keuze te maken.

Welke supplementen moet je nemen als je aan krachtsport doet? Je hebt dan extra voedingstoffen nodig in de vorm van vitamines, mineralen, antioxidanten, koolhydraten, vetten en eiwitten. Lang niet alles kan je meer uit je voeding halen en daar wordt natuurlijk slim op ingespeeld.

Onze ervaring leert dat lang niet alles wat te koop is echt resultaat geeft. Daarom hebben we hier een blog over geschreven. Over de supplementen die ons hebben geholpen en waar een wetenschappelijke onderbouwing onder staat.

Het belangrijkste van het gebruik van deze producten is eigenlijk het gemak en timing. Heb je weinig tijd of ben je bijvoorbeeld veel onderweg, dan zijn supplementen een uitkomst. Heb je een goed gevarieerd dieet, dan kunnen ze toch een goede aanvulling zijn op (eventuele) tekorten.

Dat kan zijn door bepaalde uitsluiting van voedingsmiddelen, denk aan fruit waar veel vitamine C inzit of melkproducten door lactose intolerantie.

#1 WHEY ISOLAAT

Eiwitten zijn ontzettend belangrijk bij spieropbouw. In principe kun je bijna alles uit je voeding halen, maar wat als je bijvoorbeeld geen vlees eet omdat je vegetariër bent of zelfs veganist!
Dan zijn er nog heel veel alternatieven maar een goede eiwit shake zoals deze Whey Isolaat kan dan echt een goed aanvulling zijn.

Daarnaast zijn factoren zoals tijd, gemak en timing een goede reden om voor eiwit shakes te kiezen.

#2 CREATINE MONOHYDRAAT

Creatine komt van nature voor in vlees en vis en wordt ook in je eigen lichaam opgeslagen. Hier zorgt de alvleesklier en lever voor. Je hebt altijd een buffer in je systeem. Creatine wordt namelijk gezien als energiebron waardoor je langer kan trainen en minder snel vermoeid raakt of zal gaan verzuren.

Je kunt dus meer herhalingen maken en zwaarder trainen, wat weer zorgt voor spiermassa opbouw en kracht! Wil je dat? Kies dan voor deze CREATINE!

#3 AMINOZUREN (BCAA’S)

Branched Chained Amino Acids of BCAA zijn de drie essentiële aminozuren die bestaan uit Leusine, Isoleucine en Valine. Dit bekent dat we deze niet zelf in het lichaam kunnen aanmaken. Deze aminozuren zijn gunstig voor spiermassa opbouw, spierkracht, spier coördinatie, uithoudingsvermogen, vitaliteit en herstel.

Muscle protect van Body en Fit is goede blend van verschillende amino’s die zeker een goede toevoeging kunnen zijn voor je vooruitgang. Dit zit in de muscle protect formule: Leucine, Glutamine, Citrulline, Beta alanine, HICA, HMB, electrolyten en B6.

#4 VITAMINES

Eiwitten, koolhydraten en vetten kunnen we redelijk goed uit onze voeding halen, maar met vitamines is dit net even een ander verhaal. De vitamines, mineralen en antioxidanten komen steeds minder in onze voeding voor. Dit komt voornamelijk doordat onze voedingsbodem van onze gewassen uitgeput raken (zie biologische voeding).

Maar daar is een mooie oplossing voor, want je kunt ze ook kopen. Wat ik wel adviseer is om vitamines los te kopen. Zoals vitamine C, D, B, omega’s, magnesium e.d. Koop geen multivitaminen omdat je dan snel kan over doseren en dan vage gezondheidsklachten kunt krijgen.

Conclusie?

Supplementen kunnen zeker handig zijn, maar ook goed om in te zetten als aanvulling op je voedingspatroon. Wel kunnen we stellen dat niet alle supplementen alles waar maakt wat ze vertellen.

We adviseren bovenstaande 4 omdat we hier zelf ook ervaring mee hebben in het gebruik en resultaten. Nog steeds gebruik ik (Jeff) Whey Isolaat, creatine, amino’s en vitamines C, D, B12, Omega’s en magnesium.

Wij wensen je veel succes met trainen en met het gebruik van de supplementen!

Goed om te weten: Als je producten aankoopt via onze link, help je ons hier enorm mee doordat we hier een kleine vergoeding voor krijgen. Zo kunnen we voor jou de website blijven vullen met goede en informatieve blogartikelen en reviews.

Vragen?
Wij staan klaar voor jou via een DM op Instagram of in de reacties hieronder!

1 gedachte over “Dit zijn 4 super supplementen die jou helpen naar resultaat!”

Plaats een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.