Dit zijn de 6 belangrijkste voordelen van Omega 3-vetzuren

Dit zijn de 6 belangrijkste voordelen van Omega 3- vetzuren

In een eerdere review over dit geweldige product wil ik graag nog een blog schrijven over de belangrijkste voordelen! Om nog even stil te staan bij een aantal vragen, behandelen we een paar hieronder zodat je een beter beeld krijgt van Algenolie.

Hoe gezond is algenolie?
Algenolie van Arctic Blue is super gezond als het gaat om de Omega 3 vetzuren. Deze komen van nature alleen in vette vis voor zoals haring, zalm en makreel. De vissen eten namelijk de algen en hier wordt de eerste stap van Omega 3 productie in gang gezet.

Waar komt omega 3 vandaan?
Er zijn drie soorten omega 3 vetzuren, alfa-linoleenzuur (ALA), eicosapentaeenzuur (EPA) en docosahecaeenzuur (DHA). EPA en DHA zitten in vette vis.
ALA wordt door ons lichaam omgezet in EPA en DHA.

Omdat Omega 3 essentiële voedingsstoffen zijn, wat inhoudt dat we deze uit onze voeding moeten halen. Algen zijn hier natuurlijk heel geschikt voor.

Laten we snel gaan naar de belangrijkste voordelen van Omega 3 Algenolie!

Voordeel 1: Je hoeft géén VIS te eten

Niet iedereen is gek op vis. Vis zoals haring, zalm en makreel en laat dat nou net de vissoorten zijn waar EPA en DHA in zit, de omega vetzuren. Als jij Algenolie neemt, profiteer je van de gezondheidsvoordelen die de algen met zich meebrengen zonder dat je vis hoeft te eten. Dit is natuurlijk ook geschikt voor vegetariërs en veganisten.

Voordeel 2: Algenolie is 100% plantaardig en Vegan

Geen enkel allergeen te bespotten in deze algenolie capsules van Arctic Blue. Fantastisch toch! Vooral als je voordeel 5 zo meteen leest, want dan snap je dit direct!

Voordeel 3: Géén vieze VISBOEREN

Heb je wel eens visolie geprobeerd? Dan ben je vast en zeker ook wel bekend met de vieze visboeren die je gaat laten. Met deze algenolie krijg je zelfs 100%-geen-opboer-garantie!
Géén vieze VISBOEREN MEER!

Voordeel 4: Je geeft iets terug aan de aarde!

Deze algenolie wordt duurzaam geproduceerd. Deze minuscule diertjes worden namelijk niet uit het wild gevangen maar duurzaam gekweekt in bassins. Daardoor zijn ze vrij van zware metalen en andere verontreinigingen.

Wat geef ik dan terug aan de aarde? Voedsel voor de dieren. Algen zijn de hoofdzakelijke voedingsbron voor de meeste vissen en zeedieren. Denk eens aan de walvissen? Op deze manier geef je iets terug aan de aarde en behouden we dit samen. Door niet in te breken in deze keten zorgen we ervoor dat de hele voedselketen van dier tot mens intact blijft, zonder verdere schade.

Voordeel 5: Het kan allergieën verminderen

Het is wetenschappelijk onderzocht dat voldoende omega 3 vetzuren daadwerkelijk verschillende allergieën aanzienlijk kunnen verminderen of de das om kunnen doen. Zelf gebruik ik om die reden ook de algenolie van Arctic Blue! Denk bijvoorbeeld aan Hooikoorts of huisstofmijt allergie.

Voordeel 6: Het is goed voor je inwendige spieren

Omega 3 Algenolie is goed voor je Hart, Ogen en Hersenen. Waarom? De Omega 3 vetzuren beschermen als het ware onze organen en vooral onze belangrijkste organen. De organen zijn onze inwendige spieren en daar moet je natuurlijk ook goed voor zorgen!

De gezondheidsraad adviseert 200 mg omega 3 vetzuren per dag. In 1 capsule van Arctic Blue zit maar liefst 210 mg DHA en 70 mg EPA!
Wil je nóg hogere doseringen? Dat kan, kies dan voor de vloeibare variant!

Dus denk niet wat kost het? Maar wat levert het op!

Klik HIER voor een uitgebreide review over de Omega 3 Algenolie van Arctic Blue. Nooit meer zonder je Algenolie zitten? Kies hier dan voor een voordelig abonnement.

2 gedachten over “Dit zijn de 6 belangrijkste voordelen van Omega 3-vetzuren”

Plaats een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.