Boks bandages kopen? Met deze boks bandages riskeer je géén blessures!

Boks bandages kopen? Met deze boks bandages riskeer je géén blessures!

Als je aan boksen, kickboksen, thaiboksen of MMA doet, dan heb je boks bandages nodig om jezelf te beschermen tegen blessures aan je hand, pols of knokkels.

Zelf doe ik al een aantal jaren aan recreatief boksen/kickboksen en nog steeds geniet ik iedere keer weer van deze full body training. Veelal zak training, pads training en boksen op het lichaam, een soort van sparren.

Je hebt daarbij echt wel goede bokshandschoenen nodig, maar voordat je je bokshandschoenen aantrekt, doe je goede boks bandage om je polsen en handen.

Boks bandages kopen? Met deze boks bandages riskeer je géén blessures!
Boks bandages super pro combat gear

Waarom heb je bandage nodig?

Boks bandages beschermen je optimaal tijdens het beoefenen van je vechtsport. Als dit nu kickboksen of MMA is, dat maakt geen enkel verschil.

Bandages houden je handgewrichtjes compact bij elkaar en absorberen krachtige inspanningen door middel van de stoten die je uitdeelt. Ook beschermt het je knokkels. Ga maar eens met je blote vuisten een paar rondjes op de zak stoten, dan voel je het, maar zie je dit ook zeker aan je knokkels.

Boksbandage lengte?

Welke lengte is het beste? Ik adviseer de boks bandages met een zo lang mogelijke lengte. Meestal heb je langere bandages nodig als je grotere handen hebt. Ik heb handen van gemiddeld formaat en ik vind het zelf prettig om bandages te hebben van minimaal 450 centimeter.

Voor vrouwen en kinderen met kleinere handen zou ik bandages kopen van minimaal 300 centimeter.

Check deze video als je een simpele manier van boks bandage wikkelen wilt leren.

Beste Boks bandage?

Ik heb de beste ervaring met de Super Pro Combat Bandages van 450 cm. Deze boks bandages zijn van de beste materialen gemaakt, zijn semi-elastisch en beschermen tegen elke impact in je bokshandschoen. Ze hebben een fijne klittenbandsluiting waardoor je bandages altijd goed strak blijven zitten en op z’n plek.

Ook is de uitstraling super. Op de ene bandage, zwart van kleur, staat het Super Pro logo en op de ander de krachtige leeuw! Super Pro Combat Gear ontwikkelt al sinds 1978 kwalitatieve artikelen voor vechtsporters. Deze artikelen worden geprezen om hun kwaliteit en uitstraling.
De perfecte combinatie!

De artikelen van Super Pro worden continu door ontwikkeld, door en voor toonaangevende vechtsporters (kickboksers) en trainers.

De prijs is overigens tegenover de hoge kwaliteit erg laag. Op deze manier kan iedereen gebruik maken van de superieure vechtsport artikelen van Super Pro.

Hoge korting op fitnessapparatuur bij Betersport.nl

Meer inspiratie nodig? Misschien kan je hier nog iets vinden!

Plaats een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.