Review: Droog Trainen Protocol voor mannen (Droog Trainen Academie)

Review over het Droog Trainen Protocol voor mannen van de Droog Trainen Academie.

Buikspieren die je ziet, elke man wil dat wel een keer hebben gehad in zijn leven. Maar hoe doe je dat eigenlijk? Hoe zorg je voor een droog getraind en gespierd lichaam? Dat lijkt voor velen onder ons ver weg.

Review: Droog Trainen Protocol voor mannen (Droog Trainen Academie)
Review: Droog Trainen Protocol voor mannen (Droog Trainen Academie)

Maar zo ver is het niet, dat kun je doen bij de Droog Trainen Academie. ‘Als jij jezelf te dik vindt of je bent niet tevreden met je lichaam, dan moet je daar iets aan doen. Je moet actie ondernemen!’ Aldus Rinus en Henry.

Naast het feit dat je niet alleen keihard moet trainen moet je ook je levensstijl aanpassen. Moeilijk? Al deze fijne kneepjes leer je in het Droog Trainen Protocol. Maar werkt het dan ook echt?
Dat gaan we natuurlijk uitzoeken en dat lees je in deze review.

Lees dus snel verder

De verkoper(s)

Het bedrijf dat de naam Droog Trainen Academie draagt is gevestigd in Helmond Nederland. Op de website kan je ook alle contact gegevens vinden wat erg handig is maar ook betrouwbaarheid geeft.

De eigenaren zijn Henry en Rinus en sinds 2013 helpen zij online mannen en vrouwen in de beste shape van hun leven te komen.

Het doel is om hun klanten slimmer te maken en hen niet meer afhankelijk (meer) te laten zijn van DTA of van een ander. De programma’s zijn ook niet standaard en deze leren jou als individu je doelen te bereiken en daarnaast een methode zodat jij op eigen benen kan blijven staan, gedurende je hele leven.

Hun gezamenlijke doel is dan ook om jou als klant voldoende informatie te geven waar jij wat aan hebt, geen onzin. Zodat jij fysiek alles uit het leven kan halen maar ook je dromen kunt verwezenlijken.

Henry en Rinus zeggen waar het op staat en dat vind je overal ook terug. Ze deinzen niet terug om je te motiveren en iets bij te brengen wat jou weer verder op weg helpt.

Deze twee mannen hebben ontzettend veel ervaring op het gebied van voeding en training en zetten juist deze ervaring in om je te ondersteunen naar een leven waar in je elk doel kunt behalen.

De visie van de Droog Trainen Academie:
We willen het meest praktische- en resultaat georiënteerde online fitness platform van Nederland en België zijn. We willen gemotiveerde mannen en vrouwen helpen om fysiek meer te bereiken, en zo meer uit het leven te halen.

Wat beweren Henry en Rinus van de Droog Trainen Academie?

Op de verkooppagina van de Droog Trainen Academie voor mannen krijg je een aantal gesloten vragen waar je ja of nee op kunt antwoorden. Hierdoor kom je makkelijk tot de aankoop van het programma.

Op de verkooppagina zie je juist beweringen van wat je NIET hoeft te doen.
Beweringen zoals:

Jij hoeft jezelf NIET uit te hongeren op een extreem laag calorie dieet om vet te verliezen en dat vet eraf te houden. 

Je hoeft GEEN honderden euro’s per maand aan nutteloze supplementen en andere “magische” pillen hoeft te spenderen.

Dus hoef je ook NIET super strikt of “clean” te eten om snel vet te verliezen

Op deze pagina zie je juist hoe je het anders kan doen en dat is heel fijn want dit motiveert je direct al om nog meer te lezen.

Henry en Rinus beweren of claimen niets wat niet waar te maken valt, want uiteindelijk ben jij de persoon die het waar moet gaan maken. Jij krijgt alle informatie en alle handreikingen die het behalen van resultaten makkelijker maakt.

Wat krijg je als je het programma koopt?

Het Droog Trainen Protocol voor mannen is een digitaal product in de vorm van verschillende E-books. De eerste bevat zeker 70 pagina’s met waardevolle informatie. Het programma bevat dus verschillende onderdelen.

In het eerste onderdeel vertellen Henry en Rinus hoe alles eigenlijk tot stand is gekomen, dat kan je ook wel lezen op de website maar ze vinden het juist belangrijk om aan te geven wat de missie en visie is van de Droog Trainen Academie.

In het eerste onderdeel wordt zorgvuldig besproken hoe je met voeding omgaat om vetverlies te gaan creëren. Veel mannen doen juist de verkeerde dingen en falen keer op keer om het doel te bereiken die ze voor ogen hebben. Zonde toch? In dit onderdeel ga je dieper in de materie.

Je gaat in op hoe voeding zich eigenlijk verhoudt en wat het verschil is tussen macro’s of beter gezegd de koolhydraten, eiwitten en vetten. Wat is een goede verhouding? Wat kun je beter in de ochtend eten en beter in de avond.

Je gaat een voedingsplan opstellen die op jou is afgestemd, maatwerk dus. Het is voor iedereen weer een nieuw plan van aanpak en niemand heeft hetzelfde voedingsplan en is afgestemd op jouw lichaam en behoeftes.

Je krijgt in dit onderdeel heel veel inzicht in voeding en alles wat hiermee te maken heeft. Onderwerpen zoals; wat het doet met je lichaam en hoe je hiermee omgaat. Stap voor stap word je uitgelegd wat je moet doen om effectief vet te verliezen, wat te doen als je vast loopt en hoe je op een duurzame manier dit vet er permanent van af kunt houden.

Onderdeel 2

Hoe ga je om met krachttraining en cardio (E-book). In dit onderdeel ga je dus in op de combinatie van voeding en training, wat heel belangrijk is. Je leert hoe je het beste kunt trainen en hoe effectief mogelijk je kunt trainen.

Balans tussen training, cardio en meer bewegen in je dagelijkse leven zijn de voorwaarden van vetverlies. De focus word gelegd op krachttraining en niet zozeer op cardio, maar dit wordt wel besproken hoe je dit op de juiste manier kan inzetten om dit in te zetten voor vetverlies.

Je leert dus echt noodzakelijk dingen wat trainen betreft. Daarbij is het allemaal heel duidelijk en makkelijk te begrijpen. Je leert ook op een manier trainen dat je spiermassa behoudt of zelfs opbouwt.

Dit onderdeel is toegankelijk voor iedereen en zelfs voor mannen die nog nooit aan krachttraining of een andere vorm van training hebben gedaan.

Onderdeel 3

In dit E-book leer je je vooruitgang meten en je plan bij te stellen waar nodig is. Je leert op een eenvoudige manier je voeding bij te houden door middel van calorieën te tellen in een app. Daarnaast leer je hoe je jezelf het beste kunt wegen, wanneer en hoe vaak.

Van week tot week word je meegenomen in dit proces, wat heel fijn is want je leert in dit E-book heel duidelijk wat je moet doen om zo snel mogelijk en zo verantwoord mogelijk naar je doelen te werken.

Ook leer je wat je moet doen als je vetverlies niet op gang komt of stopt en je niet meer afvalt. Bij veel mannen is dit het geval en wordt je dus uitgelegd wat je wel kunt doen en wat niet. Dit is heel fijn omdat je ergens in dit proces tegen een plafond aan gaat lopen en jezelf tegenkomt.

Goed om te vermelden is dat eigenlijk alle onderdelen duidelijk beschreven zijn en dat het ook nog eens te begrijpen is. Dus geen moeilijk vakjargon en als dat al zo is wordt het uitgelegd.

Bonussen

Als dat al niet alles is krijg je er ook nog een aantal bonussen bij. Wel zo fijn en hoe uitgebreider hoe beter is niet het uitgangspunt van Henry en Rinus. Je moet natuurlijk nog wel de bomen door het bos zien en het moet zo overzichtelijk mogelijk zijn.

De bonussen bevatten een handige macrocalculator waar je in een handomdraai uitrekent wat je startwaardes zijn voor je voedingsplan. Alles begint met je startwaardes en de informatie uit de E-books waarmee je zelfstandig aan de slag gaat.

Het is heel makkelijk in gebruik en daarnaast rekent de macrocalculator uit hoeveel calorieën je nodig hebt en in welke verhoudingen je macro’s. Je gaat je voeding tracken in een app en je krijgt een heldere en duidelijke uitleg over hoe jij je voedingsplan gaat samenstellen.

Het doel hiervan is dat je dit op een gegeven moment weet en dat je nooit meer afhankelijk bent van een ander.

Trainingsschema’s

Je krijgt een trainingsschema voor thuis en de sportschool en dat is heel handig. Veel oefeningen die je makkelijk kunt doen en die worden begeleid door filmpjes van Henry en Rinus zelf of er staat een oefening bij die je kunt bekijken op YouTube.

Het zijn trainingsschema’s van 3 fasen en in totaal 12 weken. De schema’s zijn opgebouwd uit het principe dat je steeds iets meer kunt en dat noemen ze progressive overload. Je doet er steeds een stapje bij en dat gebeurt op een verantwoorde manier.

 Alles is voor je uitgedacht. Trainingssplit, oefeningen, volume, frequentie, intensiteit, rust, etc. Het enige wat jij hoeft te doen is keihard te trainen en dat zorgt weer voor vooruitgang. Alles komt er in voor dus je hoeft totaal niets meer zelf uit te zoeken.

Naast het schema voor de sportschool is er ook een 4 daagse schema voor thuis waar je met je eigen gewicht traint. Hierdoor heb je geen apparatuur nodig maar levert het wel resultaat op. Erg fijn dat hier dus aan gedacht is.

EXTRA BONUS: ​

GRATIS ​toegang tot de DTA ​support groep en die waarde is onbetaalbaar en dat blijkt ook uit ervaring. Je doet dit samen met allerlei andere gemotiveerde mensen die hetzelfde willen: Resultaat in gezondheid en een droomlichaam.

Je kunt in deze groep alles vinden op het gebied van voeding, training, afvallen, vetverlies en alle vragen die ermee te maken hebben. Deze vragen kun je 24/7 stellen in de groep. In deze groep zitten inmiddels honderden mensen die nu lekker(der) in hun vel zitten, fit en sterk zijn, en trots zijn op hun lichaam.

Wat vinden klanten?

Er zijn talloze lovende berichten te vinden van klanten die zeggen dat hun leven compleet is veranderd door het afschaffen van het Droog Trainen Protocol voor mannen.
Zowel op diverse websites als op social media zijn 99% van de ervaringen positief en kunnen deze mensen na het volgen van dit protocol ook echt zelf het resultaat bijhouden.

Er zijn ook negatieve ervaringen te vinden van mensen, maar dit zijn mensen die nóg sneller resultaat willen hebben of verwachten dat het vanzelf gaat. 1 ding is zeker en dat is dat je er hard voor moet trainen en je voedingspatroon op orde moet hebben.

De prijs van het programma?

De prijs van het Droog Trainen Protocol voor mannen is €67euro (éénmalig) en dat is als je het vergelijkt met een personal trainer, die gauw dat bedrag per uur kost, best in verhouding.

Je krijgt er een compleet programma voor terug met diverse handvatten die je op weg helpen naar een gezonde levensstijl en een droomlichaam. Hierbij geldt wel dat je jezelf ook 100% moet inzetten om het gewenste resultaat te bereiken.

Oké, je hebt geen personal trainer die jou een schop onder je kont geeft als je gebrek aan motivatie hebt, maar bedenk dat dit programma vele malen krachtiger werkt als je zelf resultaten bereikt en dat dit niet alleen op dit gebied werkt. Je kunt deze mindset dus voor meerdere doelen gebruiken en dat leer in je dit programma.

Eindoordeel over het Droog Trainen Protocol voor mannen

Als het aan ons ligt heb je hier een programma dat geen kletskoek verkoopt en zegt waar het op staat. Het is duidelijk dat je hier zelf 100% verantwoordelijk voor bent en dus ook voor het resultaat.

Je krijgt alle informatie die nodig is en geen loze beloftes en informatie waar je niets aan hebt. Er is gedacht aan training voor in de sportschool en thuis, een macrocalculator voor je startwaardes, 3 E-books die je de basis geven op het gebied van voeding, training en vooruitgang meten/bijsturen.

Tegenwoordig heb je wel apps die veel sneller en gemakkelijker zijn in het gebruik dan een Exel sheet, maar daar gaat de waarde niet van omlaag. Het zijn 1 voor 1 waardevolle aanvullingen die het programma uiteindelijk compleet maken.

Voor dit programma geldt dat je 100% inzet moet tonen, wil werken en bewust kiest om het programma te volgen. Als je dit doet zal je hoe dan ook resultaten gaan zien. Denk je dat je alleen maar hoeft te trainen of alleen maar op je voeding hoeft te letten, dan ga je niet ver komen.

Kortom, dit is een compleet programma dat zeker nodig is als jij het roer om wil gooien, gezonder wil leven en een droomlichaam wil hebben. Aanrader dus.

We hopen dat deze review antwo(o)rd(en) geeft op het volgende:

Zijn Henry en Rinus te vertrouwen?
Is het Droog Trainen Protocol voor mannen het geld waard?
Zijn er geen loze beloftes?
Is het een compleet programma?
Zijn de ervaringen met de Droog Trainen Academie positief?

Heb je zelf vragen of ervaring met het Droog Trainen Protocol van de Droog Trainen Academie? Laat dan zeker even een reactie achter. Op deze manier kunnen we dit programma nog objectiever beoordelen. Daarnaast waarderen we het dat je een reactie achterlaat.

Cijfers op de schaal van 10

Prijs: 8
Materiaal: 8
Kwaliteit: 8
Betrouwbaarheid: 9
Support: 9

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.