Ervaring Droog Trainen protocol Jeffrey

Deze ervaring gaat over het Droog Trainen Protocol (DTP) van de Droog Trainen Academie. (DTA)

Hierin lees je de ervaring van Jeffrey, een 35 jarige jongerencoach uit Groningen.


Jeffrey:
Ik wil graag mijn ervaring delen van het DTP om zo ook mensen te inspireren om aan je gezondheid te werken. Of je nu wilt afvallen of spiermassa wilt opbouwen of behouden, dat is allemaal mogelijk.

Het Droog Trainen Protocol van de Droog Trainen Academie heb ik gekocht omdat mijn vriendin de challenge ging doen van de DTA. Hier wilde ik ook meer van weten en ik besloot na wat onderzoek ook mee te doen en het DTP te kopen.

Ik wilde niet zozeer veel afvallen maar meer een nieuw impuls in mijn leven brengen en echt weten wat ik at en in mijn mond stopte. Je kunt het meer zien als de puntjes op de i zetten en daarnaast meer bewust worden van mijn lifestyle.
Ondanks dat ik al jaren ervaring had met voeding, sport en lifestyle kreeg ik door het DTP toch weer nieuwe inzichten, kennis en kunde.

Calorieën tellen

Je leert bijvoorbeeld hoe je calorieën telt, wat macro’s zijn en wat ze doen (vet, koolhydraten en eiwit) maar ook hoe je spieren werken en reageren. Daarnaast krijg je begeleiding op het gebied van trainen en de oefeningen die je kunt doen in de gym of thuis.

Elke week waren er live groep chatsessies waarin je weer gemotiveerd werd om door te zetten met de challenge, maar niet alleen tijdens de challenge, ook voor er na.

Het flexibel diëten is er voor iedereen en iedereen kan het leren, jong of oud. Sommige kunnen makkelijk omschakelen en het eigen maken, anderen hebben iets meer tijd nodig. Het is natuurlijk per persoon weer verschillend, maar zeker niet onmogelijk.

Ik vond het zelf vrij lastig in de eerste 2 weken omdat je zo ontzettend veel energie mist en echt moet wennen aan de nieuwe gewoonte die je jezelf aan moest leren.

Doorpakken

Het is wel doorpakken en doorzetten. Het komt je niet aanwaaien en het DTP doet het niet voor jou. Jij moet het zelf willen en zelf doen. Maar dat is ook wat je leert tijdens het DTP, namelijk je mindset versterken.

Het kost natuurlijk veel energie om tot resultaten te komen en soms zul je het enorm zwaar krijgen. Maar uiteindelijk is het ook de bedoeling dat je een structuur aanhoudt die werkt voor de langere termijn. En dat was wat ik wilde en nu nog steeds doe.

Voor mij is dit allemaal van toepassing want door het DTP weet ik wat ik kan eten, hoeveel ik kan eten, wanneer ik kan eten en heb ik dit mijn eigen gemaakt.

Ik weet bijvoorbeeld ook veel beter hoe ik mijn training kan doen en de beste oefeningen om dit zo efficiënt mogelijk te trainen.

Aanrader

Ik kan nog wel uren doorgaan met het vertellen over het DTP maar 1 ding kan ik je wel zeggen; als je blijvend resultaat wil behalen, kennis wil vergroten en je leven wil veranderen, dan zorgt het DTP daar zeker voor.

Wat ik je mee wil geven over Rinus en Henry is dat zij zoveel kennis hebben over hetgeen wat zij doen, en daarnaast altijd klaar staan om je te ondersteunen. Dit doen zij samen met de community van gelijkgestemden die je omringen met dezelfde mindset.

Juist door deze community blijven vragen nooit onbeantwoord. Er is zoveel kennis aan boord dat je nooit het excuus hebt om te stoppen.

Enorm waardevol en de beste investering voor een gezonder leven. Gun jezelf ook een nieuw impuls, een boost of verandering van lifestyle, want dat is het echt waard!

Groet,

Jeffrey

In dit Youtube filmpje een kleine toelichting van Jeffrey op het DTP

Klik op de afbeelding voor meer informatie (voor mannen en vrouwen)

2 gedachten over “Ervaring Droog Trainen protocol Jeffrey”

 1. Super om te lezen dat je door het DTP je leven hebt kunnen veranderen of in ieder geval hebt kunnen verbeteren zoals je zegt.

  Ik ben al jaren opzoek naar de oplossing voor mijn overgewicht en deze review heeft me doen besluiten om het DTP te gaan kopen.

  Dankjewel Jeff!

  Warme groet,

  Kevin Dalians

  Beantwoorden
  • He Kevin,
   Super bedankt voor je reactie man! Ik ben benieuwd of je serieuze vooruitgang hebt kunnen boeken met het DTP. Laat het me gerust weten!

   Warme groet,
   Jeff

   Beantwoorden

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.