Hoe stimuleer je afvallen? 3 slanke tips! +GOUDEN TIP!

Hoe stimuleer je afvallen? 3 slanke tips!

Uit eigen ervaring weet ik dat afvallen een enorme uitdaging kan zijn tegenwoordig. Vooral als je bedenkt dat je overal iets kunt kopen als je de deur uitstapt. En daar begint het hele proces eigenlijk al direct. Zelf ben ik er namelijk van overtuigd dat je zo dicht mogelijk bij de natuur moet blijven qua voeding en geef ik de voorkeur aan onbewerkt en biologisch eten.

Maar hoe stimuleer je afvallen? Of wat moet je per dag eten om af te vallen? Wat helpt om af te vallen? Allemaal hele redelijke vragen die eigenlijk heel logisch zijn in te vullen, als je het weet.

In dit blog 3 slanke tips waarin ik je tips geef, die je DIRECT kunt toepassen!

Lees snel verder!

Hoe stimuleer je afvallen 3 slanke tips GOUDEN TIP junk food
Hoe stimuleer je afvallen? Niet met Junk Food šŸ˜‰

Tip 1: Bewust worden van wat je eet!

Pak pen en papier en noteer alles wat je op een dag eet en zult versteld staan van hoeveel of juist hoe weinig je eet. Doordat je gaat opschrijven wat je eet, creƫer je direct bewustwording voor jezelf en breng je visueel in kaart wat je eet. Als dat is gelukt, ben je er natuurlijk nog niet, maar ben je al wel stappen aan het zetten naar gezond gewicht verliezen.

Tip 2: Een doel stellen

Nu je weet wat je eet, kun je kijken waar de kansen liggen. Wat is je doel? Je gaat je caloriebehoefte berekenen en je bepaalt hoeveel gewicht je wilt verliezen. Begin niet gelijk met 20 kg maar als dit je uiteindelijke doel is, deel je dit gewicht in kleinere stapjes zodat je echt succes gaat boeken.

Met een doel stellen ben je er nog niet, maar ook nu weer een stapje dichterbij een leven waarin je geen last meer gaat hebben van je gewicht, je tenen weer kunt zien, je veters weer normaal kunt strikken of niet meer hoeft bij te komen van elke keer dat je de trap neemt.

Tip 3: Ga niet zelf het wiel uitvinden

Als je denkt dat je het zelf allemaal wel weet, dan kan ik je op een papiertje meegeven dat je in een rollercoaster terecht komt. Je gaat het Jojo effect zien, voelen en ervaren. Je gaat honger lijden, krijgt vreetbuien, je valt weer terug in patronen en je komt misschien nog meer aan in gewicht dan voorheen.

Kies voor een bewezen strategie die voor IEDEREEN WERKT en dus ook voor jou! Uit eigen ervaring kan ik zeggen dat ik nog steeds deze strategie toepas in mijn leven. Het is mijn basis waarin ik zelf aanvullingen aan heb gegeven. Tools die ik mijn hele leven kan gebruiken. Wil je weten hoe ook jij BLIJVEND een gezond gewicht kan behouden?

Ik heb het Droog Trainen Protocol van de Droog Trainen Academie gevolgd en met SUCCES.
Nu weet ik hoe ik gezonder kan leven, wat gezonde voeding voor me kan doen, hoe ik het beste kan trainen en hoe ik mijn leefstijl kan veranderen ZONDER HONGER en alles kan eten wat ik wil.
Ja! Eten wat ik wil dus zelfs patat, pizza, pannenkoeken, alles! En ik weet dat jij dit ook wil!

Wil je weten hoe JIJ dit ook kan doen? Hoe jij kunt afvallen zonder dieet?
Check dan onderstaande knop voor de GOUDEN TIP!

Plaats een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.