Het Droog Trainen Protocol

Het Droog Trainen Protocol van de Droog Trainen Academie is een bewezen strategie voor mannen en vrouwen die willen afvallen, gericht vet willen verliezen, meer spierdefinitie willen en gaan voor een blijvend resultaat.

Het droogtrainen protocol van de Droog Trainen Academie (DTA) voor mannen en vrouwen is een lifechanger in verschillende opzichten. Niet alleen voor je lichaam maar ook zeker voor je mentale welbevinden.

Het Droog trainen protocol (DTP) is voor iedereen die de stap wil gaan zetten naar een gezondere lifestyle. Niet voor de korte termijn een slank en/of gespierd lichaam, maar vooral een gezond lichaam van binnen en buiten.

Het creëren van een gezonde lifestyle die op de lange termijn ook is vol te houden.

Je hele leven zal veranderen!

In het DTP leer je hoe je bijvoorbeeld het beste kunt trainen, hoe je op je voeding let, leer je wat macro’s zijn en hoe JIJ zelf je lichaam kunt transformeren.

Dat is natuurlijk 1 procent van wat dit protocol inhoudt. Het protocol onthult elk element wat van belang is en kan zijn bij de stappen die je gaat zetten naar een lichaam waar je van houdt.

Het is een bewezen strategie die jou helpt om af te vallen, gericht vet te verliezen en het geeft je de tools om dit langer en gemakkelijk vast te houden.

Je creëert een eigen nieuwe lifestyle.

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden?

Klik op 1 van de afbeeldingen hieronder!

VOOR MANNEN
VOOR VROUWEN