Hoe stimuleer je spiergroei? 3 krachtige tips!

Hoe stimuleer je spiergroei? 3 krachtige tips!

Alle dieten of eigenlijk gezegd leefstijlen kunnen worden aangepast, sommige meer dan anderen. Fitness, bodybuilding of juist alleen afvallen is het eten van de juiste voeding, in de juiste hoeveelheden en zelfs op het juiste tijdstip.

Alles bij elkaar helpt dit om sneller te herstellen, te groeien of af te vallen. Als je dit verkeerd toepast zal je ondanks je harde trainen of welke supplementen je ook neemt, weinig of geen vooruitgang boeken.

Hier zijn 3 krachtige tips die je direct kunt toepassen:

Hoe stimuleer je spiergroei?Door onbewerkt voedsel te eten!
Hoe stimuleer je spiergroei? Door onbewerkt te voedsel eten!

1.Stop met het overslaan van maaltijden:

Kleine, normale maaltijden met veel eiwitten is de beste manier om spiermassa te bouwen.
Je spiermassa eiwit synthese is op die manier altijd hoger. Het is makkelijker om je calorieën in meerdere maaltijden te stoppen zodat je gedurende dag meer energie hebt. Skip geen maaltijden, hoe dan ook, eet om de 3 uur en wacht niet langer! Wil je supplementen gebruiken? Kies dan voor de meest zuivere vorm en opneembaarheid zoals bijvoorbeeld Whey Isolaat.

2. Gooi die calorieën omhoog op trainingsdagen!

Gooi je calorieën omhoog als je gaat trainen, vooral als je een keiharde benentraining voor de boeg hebt. Ga slimmer met je voeding om want niet iedere dag is hetzelfde. Soms heeft je lichaam meer energie nog en het is goed om hierbij stil te staan. Om meer energie te krijgen voor je trainingen zijn aminozuren vaak een goede optie naast je voeding.

3. Stop met flexibel zijn

Stop met proberen om flexibel met je eten om te gaan in deze moderne tijd. En te denken dat bewerkt voedsel zorgt voor een volwaardig dieet met volwaardige voedingstoffen. Bewerkt voedsel is voor gemakkelijke mensen en is uiteindelijk niets waard voor het juiste resultaat.

Houd jezelf on track met old school, echt voedsel. Het kost enorm veel doorzettingsvermogen om goede voeding te eten, om het lichaam te krijgen dat je wilt. Maar dat is een deel van de reis, leer hiervan en geniet van deze reis! Om je maaltijden mee te nemen is het handig om dit te preppen. Zo kom je nooit in de verleiding om ongezonde bewerkte dingen te gaan eten.

Plaats een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.