5 ingrediënten die je nog hebt in de sportschool voor een keiharde training!

In dit blog lees je: 5 ingrediënten die je nog hebt in de sportschool voor een keiharde training!

Als je google gebruikt om te zoeken wat je nodig hebt om te sporten komen er zaken oppoppen die je nodig hebt zoals je handdoek, je bidon en je lidmaatschap pasje.

Dit soort dingen is bijna vanzelfsprekend toch? De ingrediënten die ik bedoel zijn niet vanzelfsprekend maar zijn keihard nodig om te knallen in de sportschool.

Wil jij weten wat er nodig is behalve je handdoek en je bidon?

Lees dan snel verder!

Ingrediënt 1: Motivatie

Wat drijft jou om te gaan trainen? Wat is de beloning voor jou als je iedere keer weer keihard traint?
Sommige zullen zeggen dat motivatie bullshit is, maar daar ben ik het niet mee eens. Zonder motivatie stap jij niet je huis uit om naar de sportschool te gaan.

Ingrediënt 2: Doorzettingsvermogen

Hoe ga jij je doel bereiken? Wat ga jij doen als het even tegen zit? Ga je dan lopen klagen en gooi je de handdoek in de ring? Als jij een doel hebt om 10 kg af te vallen, je hebt de deadline gezet op 4 maanden en na 4 maanden ben je 8 kg afgevallen. Geef je dan op? Nee! Tuurlijk niet! Je gaat door en zorgt dat die 2 kg er ook af gaan. Blijven gaan, blijven knallen onder welke omstandigheden ook.

Ingrediënt 3: De juiste mindset

Iedereen heeft wel eens zijn dag niet en dat is heel normaal. Maar hoe zorg je nu iedere keer voor de juiste mindset? Juist door ook de mindere dagen te accepteren. Je bent op dat moment niet gelukkiger dan dat je bent. Door het verlangen naar ‘’altijd’’ maar de juiste mindset te hebben, is de teleurstelling des te groter. Door het patroon te doorbreken, zal je altijd de juiste mindset hebben die bij je past op dat moment.

Ingrediënt 4: FOCUS

Waar je je op focust, daar gaat je focus naar toe. Als je aan het trainen bent, dan ben je aan het trainen. Dan ben je niet aan het kletsen met Jan en alleman. Je legt 200% focus in je training. Elke herhaling die je doet, doe je met 200% inzet.

Ingrediënt 5: Kies altijd je standaard muziek

Ik hoor je zeggen: ‘Ik heb altijd muziek op!’ Dat kan kloppen, maar heb je ‘altijd’ de juiste muziek op? Of laat jij je muziekkeuze bepalen door je gevoel die je op dat moment hebt?
Kies bijvoorbeeld altijd standaard voor een keiharde beat in de vorm van hardstyle of house met dikke Bass. Ongeacht hoe jij je voelt.
Kies altijd de muziek waarop jij het beste traint en kunt knallen!
Verander niet van je standaard!

Plaats een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.