Missie

Ik, Jeff van Body En Mind Succes houd van eerlijke en betrouwbare cursussen en trainingen die werken. Er worden zoveel cursussen/trainingen aangeboden op het internet waar je niet direct van kunt inschatten of dit betrouwbaar is en werkt.

Ik wil jou door middel van echte, op ervaring gebaseerde reviews, jou als potentieel koper/gebruiker van deze trainingen/cursussen een zo goed mogelijke, eerlijke en onafhankelijke review geven. Dit doe ik graag, zodat jij met een goed gevoel een cursus/training kunt aanschaffen en dat je weet dat het goed zit.

Alle cursussen en trainingen waar Body en Mind Succes reviews over schrijft zijn persoonlijk door mij (Jeff) getest/gebruikt om tot een onafhankelijk, objectieve en betrouwbare review te komen. Ook schrijven zo nu en dan gastbloggers over hun eigen ervaring.

Daarnaast doe ik natuurlijk ook onderzoek op het internet en daarbuiten om de reviews meer onderbouwing te kunnen bieden tegenover de cursus of training.

Voor reviews over voedingssupplementen verwijs ik je graag door naar: Bestevoedingssupplementen.nl

Ik wil graag dat je weet dat ik werk met affiliate links. Dat wil zeggen dat zodra jij via een link op deze website een cursus/training koopt, ik hier een vergoeding voor krijg.

Op deze manier kan ik de website runnen en unieke maar vooral betrouwbare reviews blijven schrijven op het gebied van trainingen en cursussen die jouw gezondheid kunnen ondersteunen of verbeteren.

Als laatst vind ik het belangrijk om de ervaring van jou als klant mee te laten wegen in de beoordeling. Dit kun je doen door je ervaring te plaatsen in de reactie en na beoordeling zal ik deze hoogstwaarschijnlijk plaatsen onder de review.

Groet,
Jeff
Body en Mind Succes

Body En Mind Succes; sterk, eerlijk en in balans.