Over ons

Wij (Jeff & Crew) van Body En Mind Succes houden van eerlijke en betrouwbare producten. Er worden zoveel producten en diensten aangeboden op het internet waar je niet direct kunt inschatten of dit betrouwbaar en echt is.

We willen door middel van echte, op ervaring gebaseerde reviews jou als potentieel koper van deze producten en/of diensten een zo goed mogelijke, eerlijke en onafhankelijke review geven. Dit doen we zodat jij met een goed gevoel een dergelijk product kan aanschaffen en dat je weet dat het goed zit.

Alle producten/diensten waar Body En Mind Succes reviews over schrijft zijn door ons onder de loep genomen en hebben wij hier zelf gebruik van gemaakt om tot een onafhankelijk en objectieve review te komen.

Daarnaast doen we natuurlijk ook onderzoek op het internet om de reviews meer onderbouwing te kunnen bieden tegenover het product of dienst zoals bijvoorbeeld een cursus.

We willen ook graag dat je weet dat we werken met affiliate links. Dat wil zeggen dat zodra jij via een link op onze website een product of dienst (b.v. een cursus) koopt, wij hier een vergoeding voor krijgen.

Op deze manier kunnen we de website runnen en unieke maar vooral betrouwbare reviews en blogs blijven schrijven.

Als laatst vinden we het belangrijk om de ervaring van jou als klant mee te laten wegen in de beoordeling. Dit kun je doen door je ervaring te plaatsen in de reactie en na beoordeling zullen we deze hoogstwaarschijnlijk plaatsen onder de review.

Groet,
Jeff & Crew van Body en Mind Succes

Over ons Jeff van Body en Mind Succes
Jeff van Body en Mind Succes

Body En Mind Succes; Eerlijk en betrouwbaar in gezonder leven.