Review: Mindfulness voor het dagelijks leven van Happy with Yoga

In deze review: de cursus Mindfulness voor het dagelijks leven van happy with yoga. Hierin lees je precies wat mindfulness is en wat het voor je kan betekenen.

Welkom bij deze review en die gaat niet over zomaar een cursus! Mijn naam is Jeff van Body en Mind Succes en allereerst wil ik je bedanken met de stap die je hebt gezet door deze review te willen lezen. Want door deze review te willen gaan lezen laat je zien dat je ‘open minded’ bent en bereid bent om stappen te nemen naar een beter en minder stressvol leven.

Lees dus snel verder!

De eigenaren: Rolf en Melanie van Happy with Yoga

Rolf en Melanie zijn beide eigenaar van Happy with yoga. Een online platform waarmee zij talloze mensen bereiken die allemaal 1 ding gemeen hebben: ultieme balans tussen lichaam en geest behalen. Deze twee ijverige maar zeer passievolle mensen willen jou inspireren door verschillende vaardigheden (mindfulness) en hun levensfilosofie (Yoga).

Rolf en Melanie zijn beide gecertificeerd om les te geven in yoga en hebben zij meer dan 300 uur meditatie en yoga Nidra training gevolgd. Rolf houdt zich naast yoga veel bezig met mindfulness en is daarnaast niveau 2 Wim Hof methode instructeur.

Ze hebben de opleidingen in verschillende landen gevolgd zoals Bali, Cambodja en Polen. In Nederland willen ze echt graag hun passie en liefde voor yoga, mindfulness en een gezond leven aan jou overbrengen en delen.

Op de website van Happy with Yoga schrijven gastdocenten regelmatig een blog over yoga, mindfulness en leefstijl. Inmiddels staan er al meer dan 900 blogs gepubliceerd op de website happywithyoga.com.

De yogastudio van Rolf en Melanie is gevestigd in Schiedam aan de lange haven 20. Ze verzorgen online cursussen en trainingen op locatie.

Wat kan de cursus mindfulness voor jou betekenen?

De cursus heb ik zelf gevolgd en ik kan stellen dat het veel voor je kan betekenen maar ook veel deuren voor je kan openen. Mindfulness is meer dan alleen in het hier en nu zijn.

Als je last hebt van niet lekker in je vel zitten, burn-out klachten, stress of negatieve gedachten, dan is deze cursus echt een aanrader voor je. Zelf ervaarde ik ook veel stress, tijdsdruk, negatieve gedachten en het gevoel prikkels niet meer aan te kunnen. Continu chaos te ervaren.

Al deze signalen zorgden ervoor dat ik niet kon doen wat ik graag wilde doen en mijn leven te leven. Als jongeren/leefstijl coach en als mens wil je focussen op de dingen die belangrijk zijn voor jou, je klanten en dan zijn de vaardigheden uit de cursus echt een geschenk.

Zo leer je door bepaalde oefeningen zoals mindful ademen en de bodyscan, je stress niveau aanzienlijk te verminderen. Dat gebeurde op het moment dat ik in een situatie zat waarin ik dacht dat ik een paniekaanval zou krijgen. Door de oefeningen toe te passen gebeurde dit niet en door dit structureel te blijven doen, ben ik minder gestrest.

Maar je hoeft natuurlijk niet per se stress te voelen of in een burn-out te zitten om de cursus te hoeven volgen. Het heeft meerdere voordelen zoals een betere concentratie, diepere nachtrust, rustigere staat van zijn, minder last van prikkels, energieker en productiever. Dit is wat mij de cursus heeft gegeven en dat gun ik jou ook!

Door mindful te leven zal je gaan zien dat je leven in positieve zin gaat veranderen en daarom vertel ik je uiteraard mijn ervaring zodat je hier ook van kan profiteren.

review mindfulness voor het dagelijks leven happy with yoga

Wat krijg je als je de cursus mindfulness koopt?

Als je de cursus koopt krijg je een volledige online training inclusief video’s, pdf tekst documenten, audio bestanden en hand-outs.

De cursus begint met een introductie waarin je welkom wordt geheten door Rolf. Hij gaat je stap voor stap begeleiden in deze cursus en staat klaar voor eventuele vragen. Een leuk detail is dat er zelfs een Yoga les in voor komt, super tof! In de cursus yoga stap voor stap is mindset namelijk ook een belangrijk onderwerp.

De cursusinhoud:
8-weekse cursus met:
Elke dag, zal je een email in je inbox krijgen met een oefening, video en praktische info, of een combinatie hiervan
Je maakt dus stap voor stap kennis en leer je alles toepassen in je dagelijkse leven
De eerste week is een introductieweek om een goede basis aan te leggen
Verderop in de cursus ga je meer aan de slag met praktische oefeningen:
In de vorm van video’s, mails en audio bestanden met uitleg
8 weken lang, iedere dag begeleiding en ondersteuning

Wat vinden de klanten van de mindfulness cursus?

Ruim 2100 klanten hebben de cursus inmiddels gedaan en vertellen dat het low-level is en dat zelfs met kennis over mindfulness toch nog veel hebben geleerd. Het is een gewoonte, een leefstijl die je door deze 8 weken echt leert toe passen in je eigen leven.

Bij mensen met een burn-out heeft deze cursus piekeren kunnen verminderen en de hele kijk op het leven kunnen veranderen. Minder snel gefrustreerd raken en de focus kunnen leggen op herstel in plaats van de burn-out en alle negativiteit.

De google reviews zijn ook enorm goed en de score ontzettend hoog. Van de 76 google reviews scoort Happy with yoga een 4,9 van de 5 sterren.

De cursus brengt verandering in vele levens en jij kunt daar 1 van zijn. Volg net als ik de cursus om jezelf weer met beide benen op de grond te zetten of te houden ;).

review mindfulness voor het dagelijks leven

De prijs van de cursus?

In deze cursus krijg je gedurende 8 weken lang, krijg je elke een email met uitleg en een praktische Mindfulness oefening. Je bent dagelijks maximaal 30 minuutjes met de oefeningen bezig, meestal minder. Elke week leer je weer iets anders van mindfulness.

Gedurende 8 weken elke dag een Mindfulness email met uitleg en oefeningen – Waarde: € 87

Mindfulness Video’s die je vanuit huis mee kunt doen – Waarde: € 27

Mindfulness Audio Bestanden die je altijd en overal kunt volgen – Waarde: € 47

Praktische tips om een gewoonte te maken van Mindfulness

De extra mini-cursus ‘Mindfulness op het werk’. – Waarde: € 27

Toegang tot een enthousiaste en toegewijde Facebook community (optioneel)

Onbeperkt en overal toegang tot de inhoud van de cursus en toekomstige updates

Aan het einde van de cursus weet je wat Mindfulness is en ben je in staat om zelf de Minfulness oefeningen toe te passen waar en wanneer je ze maar nodig hebt.

Je zult merken dat je minder chaotisch en gestrest bent en juist veel meer ontspannen en relaxt.

Dit alles voor maar € 47! Dat is toch geen investering meer? Het is bijna gratis!

Eindoordeel over de Yoga stap voor stap cursus:

Ik heb de cursus zelf gedaan en daarbij de hele digitale omgeving ervaren. Wat mij is opgevallen is dat de cursus toegankelijk is voor iedereen. Het staat van A t/m Z beschreven en wat niet staat geschreven kun je zien in de vele video’s, audiobestanden en pdf tekstfiles.

Ik heb de cursus dan ook met veel plezier gevolgd en heb hierbij de voordelen zoals meer rust in mijn leven, minder last van externe prikkels, minder negatieve gedachten en echt leven in het hier en nu (focus).

Het is een cursus die goed opgebouwd is en die jou stap voor stap iedere week weer nieuwe vaardigheden leert en/of kennis geeft. Geen moeilijke woorden maar duidelijk beschreven in detail hoe iets zit of werkt. De video’s werken ook heel verhelderend omdat je er dan direct ziet hoe iets bijvoorbeeld uitgevoerd moet worden.

Ook als je al kennis hebt van mindfulness, is deze cursus niet alleen het geld waard maar is het ook een rijke toevoeging aan je bestaande kennis wat je eigenlijk een upgrade kan noemen. Al met al ben ik heel tevreden over deze cursus en raad ik dit aan iedereen aan die aan zichzelf wil werken en het leven wil leiden zonder stress, negatieve gedachten of je leven in positieve zin wilt veranderen.

Wij hopen dat deze review antwo(o)rd(en) geeft op het volgende:

Wie zijn de eigenaren van Happy with Yoga?
Wat is de Missie en Visie van Happy with Yoga?
Verkoopt Happy with Yoga een goede mindfulness cursus?
Wat zijn de voordelen van deze cursus?
Komen de eigenschappen van de cursus overeen met de ervaringen?
Is deze cursus het geld waard?
Zijn er meerdere klanten positief over deze cursus?
Is er een goede klantenservice?

Heb je zelf vragen of ervaring over het gebruik van de cursus mindfulness voor het dagelijks leven? Laat dan zeker even een reactie achter. Op deze manier kunnen we deze cursus nog beter beoordelen. Daarnaast waarderen we het dat je een reactie achterlaat.

Cijfers op de schaal van 10

Prijs: 9
Materiaal: 9
Kwaliteit: 9
Betrouwbaarheid: 9
Support: 9
Compleetheid: 9

review mindfulness voor het dagelijkse leven cta

Check hier ook andere reviews!            

Plaats een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.