Hoe krijg je snel resultaat met krachttraining? 7 snelle tips!(herschreven)

Hoe krijg je snel resultaat met krachttraining? 7 snelle tips!

De meeste mensen denken al gauw dat ze spiermassa opbouwen als ze eenmaal naar de sportschool gaan of met gewichten gaan trainen. Maar dat is helaas niet direct het geval. Er is namelijk veel meer nodig om dat doel te bereiken.

Afhankelijk van je doelstellingen heb ik 7 snelle tips voor je op een rijtje gezet die je direct kunt toepassen en direct meer resultaat geven. Dit zijn hele snelle tips, om je te laten beseffen wat je kunt doen als je echt resultaten wilt!

Wil je beginnen met trainen? Of wil je weten hoe je snel resultaat met krachttraining kunt krijgen?

Lees dan snel verder  

#1

Word bewust van de rust tussen je training sets, dit zorgt ervoor dat je direct met meer intensiteit kunt trainen. Optimaal rust nemen tussen je sets zorgt voor betere uitvoering van je oefeningen, meer volume, intensiteit en kracht. Slechts een hele kleine minderheid in de sportschool trackt de tijd van rust tussen de sets.

#2

Weeg je voeding af en houd de calorieën nauwkeurig bij in een schrift of je telefoon (app). Als je gaat raden hoeveel calorieën je eet, maak je vaak fouten en uiteindelijk eet je toch boven je calorie behoefte. Om een droomlichaam op te bouwen en geweldige resultaten te behalen, moet je weten wat je eet, dag in dag uit.

#3

Wees eerlijk tegen jezelf en ga jezelf te rade welke spiergroepen zwakker zijn dan de rest en extra werk nodig hebben. Dit gegeven zou je moeten dwingen om specifiek je lichaam te trainen. Iedereen is namelijk anders, dus moet je dit uitzoeken. Misschien is je borst super ontwikkeld, maar mist je rug de nodige ontwikkeling. Je trainingsschema moet dit weerspiegelen!

#4

Zorg dat je trainingstechniek perfect is. Zelf breng ik geregeld bezoekjes aan andere sportscholen waar ik veel mensen verkeerd zie trainen. Dit houdt je lichaam tegen om zodanig te ontwikkelen dat je gaat groeien. Gebruik je de juiste techniek die bij de oefening hoort, dan kan je groeien tot ongekende niveaus!

Hoe krijg je snel resultaat met krachttraining?
Hoe krijg je snel resultaat met krachttraining?

#5

Leer hoe je met intensiteit gaat trainen. Hierbij is het van belang dat je gaat trainen met het juiste trainingsprogramma en techniek dat bij jouw lichaam past. Voor iedereen is weer een specifieke aanpak nodig. Heb je hulp nodig bij het uitzoeken van een trainingsvorm?
Neem contact met me op!

#6

Bouw je trainingsvolume op. Daarmee bedoel ik dat je hoog in sets gaat trainen. Dit noem je ‘volume training’ een manier van trainen die zeer geschikt is om spiermassa op te bouwen zonder aan te komen in vet. Je moet alleen wel weten hoe je op deze manier traint, aangezien veel mensen dit verkeerd uitvoeren.

#7

Verander de manier waarop je je lichaam van brandstof voorziet vóór de sportschool en herstel daarna. Er zijn zoveel mensen die trainen met minder intensiteit, minder kracht en gebrek aan prestaties. Dit komt alleen maar door het feit dat ze hun voeding niet hebben afgestemd op hun lichaam rond het venster van trainen, wanneer je gaat trainen dus.
Alleen deze tip kan alles al veranderen!

Meer tips rondom krachttraining, afvallen en gezonder leven?

Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is je email achter te laten en ik stuur je direct als eerste een mail met nieuwe tips! Ook kun je direct voedingsschema’s, trainingsschema’s of een E-book met 29 tips om gezonder te leven downloaden!

Doe je best!

Groet,
Jeff Body en Mind Succes

Plaats een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.