Review: Yoga stap voor stap van Happy with Yoga [Body en Mind Succes]

In deze review over de cursus Yoga stap voor stap van happy with yoga lees je precies wat yoga is.
En waarom je zou moeten kiezen voor deze cursus voor beginners.

Yoga wordt steeds meer en meer toegepast in onze levens. Maar waarom eigenlijk? Yoga staat misschien een beetje bekend als zweverig, maar toch doen steeds meer mensen aan deze vorm van beweging en meditatie.

Review: Yoga stap voor stap van Happy with Yoga
Review: Yoga stap voor stap van Happy with Yoga

Yoga zorgt namelijk voor balans tussen lichaam en geest en tegelijkertijd ook voor een manier van leven. Dat is eigenlijk waarom meer mensen kiezen voor deze vorm filosofie en de oefeningen die daarbij horen.

Yoga zorgt voor meer energie en spiritualiteit in je leven en daardoor kom je ook krachtiger in het leven te staan, word je lichamelijk sterker en flexibeler.

Wij hebben de cursus gedaan en de lessen uitgevoerd, zonder enige ervaring met yoga. De 9 lessen hebben we enkele weken herhaald en daarom kunnen we nu een degelijke, betrouwbare en eerlijke review geven over deze cursus.

In deze review lees je alles over de cursus Yoga stap voor stap van Happy with yoga.

In 9 Online Lessen Ontdek Je Alle Basisoefeningen Van Yoga Voor Meer Ontspanning, Meer Flexibiliteit, Een Sterk Lichaam, Een Gezonde Geest En Meer Persoonlijke Kracht!

Lees dus snel verder!

De eigenaren: Rolf en Melanie van Happy with Yoga

Rolf en Melanie zijn beide gecertificeerd om les te geven in yoga en hebben zij meer dan 300 uur meditatie en yoga Nidra training gevolgd. Rolf houdt zich naast yoga veel bezig met mindfulness en is daarnaast niveau 2 Wim Hof methode instructeur.

Ze hebben de opleidingen in verschillende landen gevolgd zoals Bali, Cambodja en Polen. In Nederland willen ze echt graag hun passie en liefde voor yoga, mindfulness en een gezond leven aan jou overbrengen en delen.

Op de website van Happy with Yoga schrijven gastdocenten regelmatig een blog over yoga. Inmiddels staan er al meer dan 900 blogs gepubliceerd op de website happywithyoga.com.

De yogastudio van Rolf en Melanie is gevestigd in Schiedam aan de lange haven 20. Ze verzorgen online cursussen en yoga trainingen op locatie.

Wat kan de Yoga stap voor stap cursus voor jou betekenen?

Yoga is veel meer dan alleen je tenen aanraken en ontspannen. Rolf en Melanie hebben zelf ook veel last gehad van niet lekker in hun vel zitten, burn-out klachten, stress en negatieve gedachten gehad. Ze hadden ook last van migraine, spijsverteringsklachten en sliepen ook niet goed.

Dat zorgde ervoor dat ze niet het leven leefden die ze graag wilden leven. Zij hoorden ook in de kracht van hun leven te staan. Ze vroegen zichzelf dus af waar het eigenlijk mis ging op dat gebied.

Door Yoga te integreren en onderdeel te maken van hun leven merkte ze al snel verandering in positieve zin. Ze voelden zich positiever, krabbelden uit de burn-out en hadden minder last of bijna geen last meer van negatieve gedachten en stress.

Ook hielp yoga voor een betere nachtrust en werden alle ongemakken eigenlijk onschadelijk gemaakt door het toepassen van Yoga.

En dat is wat deze cursus ook voor jou kan betekenen. Het kan zorgen voor een complete verandering in je leven waarin je veel meer positiviteit gaat ervaren en de balans tussen lichaam en geest gaat herstellen.

En dit doe je zelf.

De cursus is ideaal voor beginners en ook als je geen enkele ervaring met yoga hebt, is dit de cursus om op een drempelloze manier in aanraking te komen met yoga.

Review: Yoga stap voor stap van Happy with Yoga
Review: Yoga stap voor stap van Happy with Yoga

Wat krijg je als je de cursus Yoga stap voor stap koopt?

Als je de cursus koopt krijg je een volledige online training voor beginners.
De cursus begint met een introductie waarin je welkom wordt geheten door Rolf en Melanie. Ze gaan je stap voor stap begeleiden in deze cursus en staan klaar voor eventuele vragen.

De cursusinhoud:
Introductie: welkomst video en yoga starterspakket (wat heb je qua materialen nodig).
(Bonus)Oefenschema’s voor 2 of 3 keer per week in een handig pdf overzicht.
Yogafilosofie: Lesinformatie, video yogafilosofie in een notendop en de documentaire: why we practice.
9 online yogalessen van gemiddeld 50 minuten per les. Dus 7,5 uur aan Yogales!
3 bonus video’s over de yoga ademhaling, tijd, discipline en grenzen aangeven.
4 (extra) bonus video’s over losse yoga series. (yoga houdingen)
Vraag en antwoord sessies (video)
Compleet E-book met alle basis yoga houdingen.
Super goede support en begeleiding.

Wat vinden de klanten van de Yoga stap voor stap cursus?

De cursus levert natuurlijk veel op. Op geestelijk maar ook zeker op lichamelijk gebied. Klanten die de cursus hebben aangeschaft zijn dan ook erg lovend over de Yoga stap voor stap cursus. Het heeft vele levens extreem positief veranderd.

De google reviews liegen er dan ook niet om. Van de 70 google reviews scoort Happy with yoga een 4,9 van de 5 sterren. Dan kun je misschien denken; maar 70 reviews? En een 4,9 uit de 5? Maar bekijk onderstaande screenshot dan even!

Review: Yoga stap voor stap van Happy with Yoga
Review: Yoga stap voor stap van Happy with Yoga

De cursus brengt verandering in vele levens. Yoga is dan ook een filosofie die door bewegingen (asana’s) je harmonieus in balans kunnen brengen.

De prijs van de cursus?

Het is een éénmalige investering van 57euro. Dan krijg je een online cursus voor beginners. Je kunt dan op je eigen tempo en in je eigen omgeving aan de slag in deze geweldige online omgeving.

De investering is eenmalig en in jezelf. Denk hierbij niet aan de waarde maar wat het je kan opleveren!

Je kunt de cursus zelfs een maand lang uitproberen! En als het je dan nog niets oplevert, krijg je je geld weer terug. Wat een klantenservice! Super!

Ontspanning, energie en balans in je leven! Dat geeft Yoga jou!

Eindoordeel over de Yoga stap voor stap cursus:

We hebben de cursus natuurlijk zelf gedaan en daarbij de hele digitale omgeving ervaren. Wat ons is opgevallen is dat de cursus toegankelijk is voor iedereen. Het staat van A t/m Z beschreven en wat niet staat geschreven kun je zien in de vele video’s.

Daarnaast wordt er niet alleen naar Yoga gekeken maar ook op het gebied van mindset. Je kunt hierbij denken aan de tips die je krijgt om yoga tot een gewoonte te maken of tips om door te gaan en niet op te geven.

Rolf en Melanie van Happy with yoga hebben hier hun hele ziel en zaligheid in gelegd en dat zie je zeker terug in de cursus. Alles is gemaakt met liefde.

Ook kun je deelnemen aan een besloten groep op facebook waar je alleen maar mensen treft die aan yoga doen. In deze community is het natuurlijk mogelijk om al je vragen te stellen. Ook omring je jezelf met mensen die allemaal stuk voor stuk yoga willen leren en ermee bezig zijn. Ideaal dus.

Als je dus een volledige online Yoga cursus wil gaan doen, die je ook nog letterlijk stap voor stap de grondbeginselen van Yoga leert, dan moet je deze cursus zeker kopen.

Samengevat is het een unieke cursus, volledig online met een geweldige klantenservice die ontzettend snel en goed reageert op alle gestelde vragen.

Wij hopen dat deze review antwo(o)rd(en) geeft op het volgende:

Wie zijn de eigenaren van Happy with Yoga?
Wat is de Missie en Visie van Happy with Yoga?
Verkoopt Happy with Yoga een goede beginners cursus?
Wat zijn de voordelen van de cursus Yoga stap voor stap?
Komen de eigenschappen van de cursus overeen met de ervaringen?
Is deze cursus het geld waard?
Zijn er meerdere klanten positief over deze cursus?
Is er een goede klantenservice?

Heb je zelf vragen of ervaring over het gebruik van de cursus Yoga stap voor stap? Laat dan zeker even een reactie achter. Op deze manier kunnen we deze cursus nog beter beoordelen. Daarnaast waarderen we het dat je een reactie achterlaat.

Cijfers op de schaal van 10

Prijs: 8
Materiaal: 9
Kwaliteit: 9
Betrouwbaarheid: 9
Support: 9
Compleetheid: 9

Review Yoga stap voor stap cursus voor beginners. Happy with Yoga

Check hier ook andere reviews!            

Plaats een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.